Kendiniz kurun

Kendi merkezi süpürge sisteminizi kendiniz kurun!

Kurulum Kılavuzu'nu inceleyip, aşağıdaki kurulum resimlerine ve açıklamalarına bakıp en son bölümdeki videolara göz atarak, kendi sisteminizi kurabilirsiniz. Kurulum kılavuzunu indirmek için tıklayınız.

KURULUM RESİMLERİ

Ana ünitenin montajının yapıldığı yer:

Ana ünite tesisat odası, kiler, banyo, garaj, WC, ya da dolap içine kurulabilir. Ana ünitenin kurlduğu yerde vakum hattı boruları sıva üstü gitmelidir (C serisinde sıvaaltı opsiyonu da bulunmaktadır). Ana ünitenin yerine karar verilirken; ünitenin duvara asıldığında, soldan vakum hattı borusu girer, sağdan egzoz borusu çıkar (bkz. ilgili resimler) bu duruma dikkat edilerek yer seçilmelidir. Ana Ünitenin kurulacağı yerin yeterli büyüklükte olması gerekir. Aldığınız modelin boyutlarına Kurulum Kılavuzundan bakılıp montaj ve servis için kenarlarından fazladan boşluk bırakılmalıdır.

Vakum Prizleri

Priz kasaları duvarın son ölçüsünden en fazla 2 cm derinde kalmalıdır, prizler koridorlarda önleri eşya ile kapatılamayacak yerler seçilerek yerleştirilmelidir. Koruma için kırmızı sıva kapakları takılmalıdır. En son ana ünite montajında sıva kapakları sökülerek normal vakum prizi kapakları takılır.

Vakum Hattı

Yapı çok katlı ise katlar arası dik bir hat çıkılıp prizler ayrılır. Eğer katta birden fazla vakum prizi kullanılacaksa, birden fazla dik hat çıkılabilir. Borular bir birine geçirilerek birleştirilir. Siyah boruların üzerindeki oklar hep ana üniteye doğru birleştirilmelidir. Siyah düz boruların üzerinde beyaz bir çizgi vardır. Borular birbirlerine geçirilince bu beyaz çizgi kaybolmalıdır. Yani borular 4,5cm birbirinin üzerine geçer.

Elektrik Prizi ve Kontak Hattı

Ana Ünitenin kurulacağı yer yakınına 220VAC için standart bir priz çekilmelidir. Kontak hattı için kurulum kitinin içinden çıkan kablo, bir elektrik kablo borusunun içinden geçirilerek en uzak vakum prizinden bir sonraki vakum prizine gitmeli başka bir priz varsa ordan da atlayıp diğer prize giderek bu şekilde hat ana üniteye kadar çekilmelidir.

Egzoz Susturucusu ve Kapağı

Ana Üniteden çıkan egzoz borusu dışarıya verilecek, çıkışa en yakın yere egzoz susturucusu takılacak. Egzoz susturucusuna takılan boru dışarı taşan kısmından kesilip dışına beyaz renkli egzoz kapağı takılacaktır.

Vakum Prizi Montajı

Vakum Prizi Kablo Bağlantısı

Vakum Priz Boyunun Kısaltılması

Vakum Prizi Uzatması

Vakum Borularının Birleştirilmesi

Priz Kasasının Montajı

Kayar Maşon Kullanımı

Filtre Kullanımı

A Serisinde Filtre Değişimi

Call Now

7/24 Whatsapp Hattı